Tours per les valls

Clases d’esquí

Domina les pistes i experimenta l’emoció de l’esquí amb les nostres classes especialitzades, guidades per instructors experts. Ja siguis principiant o avançat, les nostres classes estan dissenyades per adaptar-se al teu nivell i objectius.

Ruta guiada amb raquetes a la vall de Monestero

Endinsa’t en una aventura única amb la nostra ruta guiada amb raquetes a la Vall de Monestero, explorant els bells paisatges nevats amb l’assessorament expert dels nostres guies.

Ruta de paisatges nòrdics, fauna i gastronomia amb raquetes de neu

Explora la natura en tota la seva glòria, mentre et submergeixes en la bellesa escènica, descobreixes la vida salvatge i gaudeixes dels sabors locals.

Redescobrint la Vall de Tor, autèntica des de l’antiguitat fins als nostres dies!

Redescobreix la Vall de Tor, un tresor històric i cultural que perdura des de l’antiguitat fins als nostres dies. Immergir-te en la seva autenticitat és una experiència inoblidable.

Port de Gireta. Ruta 02 de Perseguits i Salvats, etapa 2, en 4×4

Embàrcate en l’etapa 2 de la Ruta 02 de “Perseguits i Salvats” en 4×4 i descobreix els secrets del Port de Gireta. Una aventura emocionant que et portarà a llocs fascinants.

Port de Tavascan. Ruta 04 de Perseguits i Salvats. Marterat, a França.

Explora el Port de Tavascan a través de la Ruta 04 de “Perseguits i Salvats,” una experiència única que et condueix fins a Martaret, França. Un viatge ple d’aventures i descobriments.

Port de Salau. Ruta 03 de Perseguits i Salvats. T’apassionarà!

Viatja a través de la Ruta 03 de “Perseguits i Salvats” i descobreix la fascinació del Port de Salau. Una experiència que captivarà la teva ànima aventurera.

Port de Cabús. Ruta 05 de Perseguits i Salvats per La Vall de Tor

Explora el Port de Cabús a través de la Ruta 05 de “Perseguits i Salvats” a la Vall de Tor. Una aventura inoblidable a la naturalesa amb molta diversió.

Port de Gireta. Ruta 02 Perseguits i salvats.

El Port de Gireta, és una joia oculta de l’aventura en 4×4. Amb paisatges impressionants i rutes emocionants, aquesta experiència et conduirà a través de terrenys únics que et deixaran sense paraules. Prepara’t per una aventura que captivarà el teu esperit explorador.

Pels paisatges del poema de Verdaguer, l’alt Noguera Pallaresa, d’Alós al Pla de Beret

Pels paisatges del poema de Verdaguer, l’alt Noguera Pallaresa, d’Alós al Pla de Beret, et transportarà a un món de bellesa natural i llegendes poètiques. Una ruta que et connectarà amb la història i la natura de Catalunya.

Camí de l’exili pel Port de Salau, Vall de Bonabé

Seguint el camí de l’exili pel Port de Salau a la Vall de Bonabé, et submergiràs en una ruta històrica carregada d’emoció i resiliència. Una experiència que et portarà a través de paisatges impressionants i records importants.

Els nostres paisatges favorits d’aigua, el Pla de Boavi i els Estanys del Port, a La Vall de Cardós.

Els paisatges aquàtics són els nostres racons preferits per connectar amb la natura i relaxar-se. Un paradís d’aigües serenes i bellesa natural.

Els nostres paisatges favorits de La Vall Farrera, el mirador de La Pica d’Estats i el Pla de Boet.

Et conviden a explorar la majestuositat de la natura a Catalunya. Un lloc d’excepcional bellesa i aventures inoblidables.

Tresors del Parc Natural per les Comes de Rabió-Massís del’Orri.

Descobreix els tresors del Parc Natural a les Comes de Rabió i el Massís del’Orri, una regió d’indescriptible bellesa natural i història intrigant. Un viatge cap a la serenitat i l’aventura.

“Lo gegant sense cap”, lo Massís de l’Orri vist pel Gran poeta J. Verdaguer.

“Lo gegant sense cap” és la visió majestuosa del Massís de l’Orri pel gran poeta Jacint Verdaguer. Una obra poètica que captura la grandesa de la natura i la seva influència en la literatura catalana.

Pels camins dels càtars, fins a Sant Joan de l’Erm.


Viatja pels camins dels càtars fins a Sant Joan de l’Erm i descobreix les arrels històriques d’aquesta regió fascinant. Una ruta que et portarà a través de llocs carregats de misteri i significat.

El pas de l’últim càtar per Tírvia, cruïlla de camins.

El pas de l’últim càtar per Tírvia és un punt de trobada de camins i història, recordant els temps antics d’aquesta regió. Una experiència que et transporta a èpoques passades i a la riquesa cultural d’aquesta localitat.

Benvinguts a la pota d’entrada de la Vall de Cardós, Ribera de cardós.


Benvinguts a la ribera de Cardós, la porta d’entrada a la espectacular Vall de Cardós. Una regió de bellesa natural i cultura esperant ser explorada.

“Biu” un Tros de Sort, ruta de vins, paisatges i formatges…

“Biu” un Tros de Sort és una ruta que et convida a descobrir la riquesa dels vins, paisatges i formatges d’aquesta regió. Una experiència gastronòmica i cultural inoblidable a Sort, Catalunya.

Les Veus del Pamano, paisatges de novel·la de La Vall d’Àssua

Les Veus del Pamano et porten a través dels paisatges que inspiraren la novel·la de La Vall d’Àssua, oferint una immersió en la bellesa natural i la narrativa de la regió. Un viatge que uneix literatura i realitat.

Descobreix els escenaris de Gran Nord, a la Vall d’ Àssua!

Descobreix els impressionants escenaris, una oportunitat per connectar amb la natura en aquesta regió captivadora. Una experiència que et portarà a racons únics i indomables.

Com estiuejen els ramats a la muntanya ramadera de Llessui

Com estiuegen els ramats a la muntanya ramadera de Llessui és un testimoni de la tradició i la vida rural, on els pastors guien els animals a pasturar en aquests paratges idíl·lics. Una imatge que captura l’essència de la vida a les terres altes del Pirineu.

Estanys de Mainera, els estanys de La Vall d’Àssua

Els Estanys de Mainera a La Vall d’Àssua són tres joies naturals que reflecteixen la bellesa serena d’aquesta regió. Un lloc de pau i tranquilitat enmig de la natura.

Visita als espais de la Guerra Civil. Valadredo.

Una visita als espais de la Guerra Civil a Valadredo et transporta als esdeveniments històrics d’aquesta època, revelant l’impacte i la significació d’aquests llocs. Una experiència que connecta amb la història i la memòria de la regió.

La Gran Travessa en 4×4, per la falda del Parc Nacional

Obstacles i descobrir racons secrets mentre ens posem al volant d’un 4×4.

No saps que fer aquests cap de setmana

Cada cap de setmana & dies festius són emocionants amb SomRiu!

No saps què fer aquest cap de setmana? Descobreix les nostres emocionants activitats i troba la manera perfecta d’omplir els teus dies de diversió i aventura.