Qui som & FAQ

SOM RIU és un establiment d’activitats turístiques i serveis pel desenvolupament de projectes en àrees de muntanya que neix l’estiu del 2016, al PK 280 de la N-260 (eix transpirinenc), a Sort, i és fruit de la trajectòria personal i professional de persones apassionades per la comarca del Pallars Sobirà que portem la cultura pirinenca al nostre ADN, des de moltes generacions endarrere.

Progressivament, SOM RIU ha anat teixint aliances amb altres establiments, professionals i agents del territori per tal de desenvolupar tota mena de projectes amb una mirada transversal, cohesionada i sostenible.

Així doncs, en l’actualitat, oferim:

RUTES I VISITES GUIADES PEL PIRINEU a peu i en 4×4, de temàtiques variades, culturals, naturals i locals, per a tot l’any, que tenen com a fil conductor la història d’aquest territori:
Exclusives, a partir de 2 persones, podeu gaudir de tot un ventall de rutes i visites guiades per parcs naturals, pobles i equipaments culturals, sovint combinades amb l’excel·lent gastronomia de la zona, amb un guia i vehicle privats.
Familiars, estem adherits a la marca “Pirineus Noguera Pallaresa, Natura i Muntanya en família” amb algunes activitats especialment adreçades a famílies amb infants de fins a 12 anys.
Per a grups. Com a bons coneixedors de l’Alt Pirineu, a més de les activitats que trobareu a la nostra web, realitzem programes a mida per a grups i els coordinem.

CONSULTORIA I ASSESSORAMENT PEL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES

Amb la suma del nostre coneixement del territori, la nostra trajectòria professional en el sector del turisme, la indústria i altres serveis, i la col·laboració amb altres tècnics i professionals de d’altres sectors, us oferim també:
– Gestió de projectes de turisme sostenible
– Gestió de projectes de desenvolupament d’àrees de muntanya
– Organització d’esdeveniments i activitats
– Suport a rodatges cinematogràfics i publicitaris
– Edició de mapes turístics i material publicitari

.

Com podem ajudar-te?

Oferim una àmplia gamma d’activitats d’aventura emocionants, com classes d’esquí, rutes en 4×4 i visites a espais històrics.

Els nostres instructors són professionals qualificats i apassionats amb àmplia experiència en els seus camps respectius.

Podeu reservar les nostres activitats a través del nostre lloc web o trucant al nostre número de contacte. També acceptem reserves presencials segons disponibilitat.

No us preocupeu. Moltes de les nostres activitats estan dissenyades per a tots els nivells d’experiència, amb instruccions adaptades als principiants.

La seguretat és la nostra prioritat. Treballem amb equips de protecció adequats, guies experimentats i seguim els protocols de seguretat més estrictes per garantir una experiència segura.

Trobareu informació detallada sobre els nostres allotjaments al nostre lloc web, incloent les instal·lacions, fotos i preus. També podeu trucar-nos per obtenir més detalls.

No puc trobar la resposta?
Pregunta’ns!