Allotjaments històrics

Som Riu guiatges col·labora amb els establiments de la zona i vos podem gestionar i assessorar a l’hora de triar el vostre allotjament,  sense cap cost adicional.

Casa rural
38 € Preu per dia/persona

“Ressenya del Passat: Allotjament Històric del segle XV al Pallars Sobirà”

Construcció originària del segle XV que ha estat habitada per la mateixa família –i d’una manera continuada- fins al dia d’avui. Tant és així, que el mateix edifici i els seus detalls arquitectònics ens mostren amb una gran riquesa de detalls els diferents períodes històrics, les transformacions econòmiques i socials i les formes de vida de la Vall d’Àssua, el Pallars i el Pirineu.

  • 10 Llits
  • Parking
  • 5 Banys
  • WIFI
  • Aigua Calenta

Que és Caregue?

Caregue és un poble del terme municipal de Rialp, a la comarca del Pallars Sobirà. Pertanyia a l’antic municipi de Surp. És situat a 1.165,5 m alt, en un coster a la dreta del Riu de Caregue, en el contrafort sud-oest del Serrat d’Arquer. 

  • Tendes
  • Zones de amb taules de Picnic
  • Farmàcies
Caregue
Pobles amb encant, al Pallars Sobirà

Activitats disponibles

Algunes de les moltes activitats que estan a prop de l’allotjament.

Perseguits i salvats

Port de Gireta. Ruta 02 Perseguits i salvats.

Coneixerem la ruta de Perseguits i Salvats pel Port de Gireta. Realitzar la pujada al port de Gireta des del refugi dels amics de Montgarri, per després tornar a descendir pel mateix camí.

Veure Activitat
Rutes Amb canalla

Redescobrint la Vall de Tor

La Vall de Tor, geogràficament, forma part de La Vall Farrera, i com a tal també es troba inclosa dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, tot i això,  nosaltres considerem que mereix un tracte a part per una sèrie de peculiaritats que fan especials el poble de Tor i la seva vall.

Veure Activitat
massis de l’orri

Pels camins dels càtars, fins a Sant Joan de l’Erm

Ruta accessible amb 4×4 per posar els camins dels càtars a l’abast d’un públic ampli, interessat en la història i la descoberta del territori, que transcorre per part de la ruta de l’últim càtar, Guillem de Belibaste.

Veure Activitat