Paissatges d’aigua

Ruta guiada amb raquetes a la vall de Monestero

Endinsa’t en una aventura única amb la nostra ruta guiada amb raquetes a la Vall de Monestero, explorant els bells paisatges nevats amb l’assessorament expert dels nostres guies.

Ruta de paisatges nòrdics, fauna i gastronomia amb raquetes de neu

Explora la natura en tota la seva glòria, mentre et submergeixes en la bellesa escènica, descobreixes la vida salvatge i gaudeixes dels sabors locals.

Port de Gireta. Ruta 02 Perseguits i salvats.

El Port de Gireta, és una joia oculta de l’aventura en 4×4. Amb paisatges impressionants i rutes emocionants, aquesta experiència et conduirà a través de terrenys únics que et deixaran sense paraules. Prepara’t per una aventura que captivarà el teu esperit explorador.

Pels paisatges del poema de Verdaguer, l’alt Noguera Pallaresa, d’Alós al Pla de Beret

Pels paisatges del poema de Verdaguer, l’alt Noguera Pallaresa, d’Alós al Pla de Beret, et transportarà a un món de bellesa natural i llegendes poètiques. Una ruta que et connectarà amb la història i la natura de Catalunya.

Els nostres paisatges favorits d’aigua, el Pla de Boavi i els Estanys del Port, a La Vall de Cardós.

Els paisatges aquàtics són els nostres racons preferits per connectar amb la natura i relaxar-se. Un paradís d’aigües serenes i bellesa natural.

Estanys de Mainera, els estanys de La Vall d’Àssua

Els Estanys de Mainera a La Vall d’Àssua són tres joies naturals que reflecteixen la bellesa serena d’aquesta regió. Un lloc de pau i tranquilitat enmig de la natura.

No saps que fer aquests cap de setmana

Cada cap de setmana & dies festius són emocionants amb SomRiu!

No saps què fer aquest cap de setmana? Descobreix les nostres emocionants activitats i troba la manera perfecta d’omplir els teus dies de diversió i aventura.